Дали сте задоволни од новата ЗПИС страна

Да
Не
Делумно
81%
Да
6%
Не
12%
Делумно
ноемвридекември 2018јануари
понвтрсрдчетпетсабнед
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

КУРСНА ЛИСТА

Држава

Единица валута

Среден курс во денари

ЕМУ

EUR

61.495

С А Д

USD

53.8249

В.Британија

GBP

68.1385

Швајцарија

CHF

54.4444

Шведска

SEK

5.9513

Норвешка

NOK

6.3472

Земјоделски Пазарен Информативен Систем | Сите права се задржани | Copyright © 2017 UNET